Maria är ny junioransvarig

Efter ett långvarigt arbete som junioransvarig väljer Andrea Gleerup att kliva av. Vi tackar henne från djupet av vårt hjärta för hennes imponerande arbete att få igång vår härliga juniorverksamhet. Andrea efterträds av Maria Palm som också kommer att ingå i styrelsen.

Maria är en Furuviksbo med havet inpå knuten. Har fått sitt intresse för segling genom familjen med två seglande döttrar (Nora och Linnea), därtill gift med Linda som själv seglat som junior och nu tränar våra ungdomar. Idrotten har alltid utgjort en stor del i Marias liv genom framförallt handboll och fotboll men också som tränare för juniorer inom innebandy.

Ser seglingen som en fantastiskt idrott där alla kan vara delaktiga, stora som små. Alla kan lära sig oavsett bakgrundskunskaper och seglingen kan följa med genom hela livet.

Maria är noggrann, en duktig organisatör och bra på logistik.

Tycker det är viktigt med visioner, realistiska mål för genomförande och utvärdering. Har genom sitt yrke som läkare lång erfarenhet av ledarskap och utbildning och är en utmärkt lagspelare.

Finns inget som hon inte kan fixa…

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK